- Zupy ( 1 do wyboru)
- Rosół po staropolsku z makaronem
- Cebulowa po francusku z grzanką serową
- Krem pomidorowo-paprykowy lub pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
- Potrawy gorące obiadowe (4 do wyboru)
- De Volaille z masełkiem pietruszkowym
- Kotlet Boruta (pieczarki, boczek, ogórek konserwowy, papryka konserwowa)
- Sakiewka z kurczaka faszerowana darami lasu
- Filet z kurczaka po cygańsku
- Schab po królewsku (z pieczarkami i kaparami)
- Delikatny schab w panierce z płatków kukurydzianych
- Soczysty schab Giewont (z masełkiem i serem)
- Schabowy a’la Diablę
- Zrazy wołowe tradycyjne z sosem pieczeniowym
- Polędwiczki wieprzowe faszerowane pieczarkami lub szpinakiem z mozarellą (do wyboru)
- Dodatki do drugiego dania (2 do wyboru)
- Ziemniaczki gotowane z masełkiem i koperkiem
- Talarki zapiekane z cebulką
- Złociste ćwiartki ziemniaków pieczone
- Frytki
- Ryż orientalny z warzywami
- Surówki do obiadu (3 do wyboru)
- Buraczki tradycyjne
- Surówka z czerwonej kapusty
- Colesław
- Marchewka z jabłkiem i rodzynkami
- Surówka wiosenna (sałata lodowa, pomidor, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek)
- Surówka z pora
- Surówka z selera z ananasem
- Meksykańska (kapusta pekińska, papryka, kukurydza)
- Tort około 40 minut po obiedzie
- Sałatki (3 do wyboru)
- Sałatka grecka
- Jarzynowa tradycyjna
- Z kolorowego makaronu i grilowanego kurczaka w sosie majonezowo-czosnkowym
- Muszle makaronowe nadziewane
- Sałatka szopska – z papryką, pomidorem, fetą, ogórkiem i czerwoną cebulką
- Caprese – plasterki świeżych pomidorów z delikatną mozarellą w sosie bazyliowym
- Sałatka z grillowanym kurczakiem na sałacie lodowej z sosem koktajlowym
- Sałatka francuska (mix serów i sałat, winogron, żurawina, gruszka, orzechy)
- Sałatka ziemniaczana z kaparami
- Sałatka gyros(warstwowo układana w szklanych miskach)
- Sałatka włoska z grillowanych warzyw
- Sałatka szpinakowa
- Przystawki zimne (8 do wyboru)
- Schab Sonata (rolada z boczkiem wędzonym, groszkiem, fasolką i papryką konserwową)
- Schab faszerowany pastą chrzanową
- Tęczowa rolada schabowa (z dodatkiem fileta z kurczaka i świeżej papryki)
- Półmisek mięs pieczonych (rolada z boczku z wołowiną i kurkami, schab ze śliwką i morelą, karkówka z musem drobiowym)
- Galantyna drobiowa z groszkiem i marchewką podana z sosem tatarskim
- Pieczeń drobiowa z warzywami (pieczarki, papryka, kapary)
- Rolada drobiowa z orzechami włoskimi i śliwką
- Tradycyjne galaretki z kurczaka
- Pomidorki faszerowane serem, z odrobiną czosnku i majonezu
- Pstrąg w galarecie
- Pstrąg faszerowany szpinakiem
- Roladki z pstrąga (z suszonymi pomidorami i fetą)
- Łosoś po polsku w galarecie
- Rolada z łososia z towarzystwie szpinaku
- Ptysie z musem łososiowym
- Śledzik w oleju z suszonymi pomidorami
- Śledzik z żurawiną, w oleju
- Tatar z łososia podawany na liściach cykorii
- Koktajl z krewetek
- Ryba po grecku
- Rożki z melona i szynki prosciutto
- Jaja faszerowane musem z łososia, pieczarek i papryki
- Pieczony zawijaniec z sera z kurczakiem i pieczarkami
- Schab nadziewany słoniną i wiśniami
- Rolada warzywna z szynką parmeńską (ciasto marchwiowe, cukinia, papryka, twarożek i szynka parmeńska)
- Polędwiczki lub schab po warszawsku ( z musem grzybowym)
- Kurczak gotowany z ogórkiem konserwowym i kalafiorem – galaretka
- Kurczak faszerowany: mięso mielone, papryka, pieczarki
- Mini burgery
- Twisty z ciasta francuskiego z szynką parmeńską
- Przystawki gorące (3 do wyboru)
- Golonki pieczone w piwie podane na kapuście
- Warzywa w stylu śródziemnomorskim (z mięskiem mielonym, oliwkami i suszonymi pomidorami)
- Złociste udka kurczaka faszerowane musem drobiowym
- Chrupiące krokiety z kapustką i grzybami
- Płonące szaszłyki wieprzowo – drobiowe
- Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym
- Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami w sosie pieczeniowym
- Zupa gulaszowa po węgiersku
- Beef Strogonoff podany ze złocista grzanką
- Żeberka w sosie barbecue z kulkami ziemniaczanymi
- Cząstki kurczaka w orzechach podane z sosem koktajlowym
- Flaczki wołowe tradycyjne
- Barszczyk czerwony na zakwasie z pasztecikiem
- Bigos po myśliwsku
- Misy pierogów domowych (z mięskiem, z kapustą i grzybami, ruskie)
- Kęski drobiowe panierowane w sezamie lub smażone w cieście drożdżowym piwnym z sosem czosnkowym
- Pałka z kurczaka na paprykowym trio
- Patery kolorowych ciast i owoców
Poprawiny
- Obiad II- daniowy
- Treściwy żurek – z kiełbasą i jajkiem lub kwaśnica
- Mięsko w sosie pieczeniowym lub śmietanowym z zielonym marynowanym pieprzem
- Ziemniaczki z wody
- Mix surówek
- Deser
- Panna Cotta
- Lody z bitą śmietaną i owocami, polane sosem owocowym
- Minimum 5 przystawek zimnych
- Dodatki w cenie
- Mix pieczywa
- Sosy (tatarski i czosnkowy)
- Dodatkowe propozycje
- Fontanna czekoladowa – 600 zł